Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΑΠΟ Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ! ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ







Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου!

Με πάρα πολύ κόσμο που έδειξε ότι ζητά την αλλαγή από την σημερινή διακυβέρνηση της χώρας και με πάθος, έγινε η προχθεσινή ομιλία του Μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και Βουλευτή Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μ. Καρχιμάκη στην συνεδριακή αίθουσα του Ξενοδοχείου "ΑΙΟΛΙΣ"

Τον κ. Καρχιμάκη προλόγισαν ο Γραμματέας της Ν.Ο. Βαθέως Νίκος Τρυανταφύλλου και ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σάμου κ. Μ. Βασιλειάς.

"Εδώ από το Βαθύ οδηγούμαστε στο χρέος να αγωνιζόμαστε, όση ζημιά και αν έχει γίνει στον τόπο μας από την κυβέρνηση των σκανδάλων"... είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καρχιμάκης.

"Με οδηγό μας τις αρχές του Ανδρέα Παπανδρέου και το νέο ήθος του Γιώργου Παπανδρέου, οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα της δημοκρατίας και της ελπίδας απέναντι στην αυταρχική δεξιά. Η δεξιά που θέλει τον Έλληνα φοβισμένο, η δεξιά που ψεκάζει τον αγρότη, τους ηλικιωμένους, ακόμα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κουρασμένος και καταλληλότερος πρωθυπουργός ζητά συναίνεση και εμείς εδώ από την Σάμο του απαντούμε. Συναίνεση στην ρεμούλα; Συναίνεση στην αφαίμαξη των πολλών; Στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος; Στα Βατοπέδια; Όχι, δεν συναινούμε στο ψέμα και την κοροϊδία, όσο προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μονόδρομος η πολιτική τους στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Πεποίθηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι πως η ποιότητα της κοινωνίας κρίνεται από τον σεβασμό των δικαιωμάτων των πολιτών. Αυτοί κάνουν πλιάτσικο!

Ζητάμε εκλογές, για να μιλήσει ο λαός. Αγωνιζόμαστε να είμαστε δύναμη αποτροπής της διαφθοράς. Αναδεικνύουμε την διαφθορά, για να μην την διαχειριστούμε. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι τέτοια άτομα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν θα είναι ευπρόσδεκτα".

Κάνοντας και αυτοκριτική ο κ. Καρχιμάκης, είπε μεταξύ άλλων: "Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν τα έκανε όλα σωστά, αλλά τουλάχιστον παρήγαγε έργο. Το χειρότερο ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν κάνει την καλύτερη δεξιά".

Συνεχίζοντας και κλείνοντας είπε: " Η κυβέρνηση Καραμανλή έκανε κανόνα την ανομία και την αναλγησία. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ξεκινά πορεία νίκης. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε κίνημα ανατροπής της δεξιάς, αφού είμαστε οι αριστεροί της δημιουργίας και όχι της διαμαρτυρίας"...κάνοντας τους φίλους του κόμματος να τον καταχειροκροτήσουν όρθιοι, για πολλά λεπτά της ώρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου