Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς




Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του 3ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς




Όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής, της επεξεργασίας και της προώθησης των προϊόντων της ελιάς και του ελαιόλαδου, ειδικοί επιστήμονες και ερευνητές, στελέχη της αυτοδιοίκησης, αλλά και κορυφαίες προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού χώρου συναντήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Φάληρο, στο τριήμερο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, από 10 μέχρι 12 Απριλίου 2009.
Το 3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς με τις πολυποίκιλες παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο τριήμερο και το επιστημονικό συνέδριο που διεξήχθη παράλληλα στον ίδιο χώρο, αποτέλεσαν κοινό τόπο συνάντησης των ανθρώπων της ελαιοκομίας στη χώρα μας. Είναι κοινή πεποίθηση πως αυτή η προσπάθεια έχει όφελος για όλους. Τις τοπικές οικονομίες, τους ανθρώπους της υπαίθρου, των παραγωγών, των επεξεργαστών, των εμπόρων, των καταναλωτών. Συμβάλλει αποτελεσματικά στην προβολή και προώθηση ενός ανώτερου ποιοτικά προϊόντος και είναι το έναυσμα για την περαιτέρω σύνθεση προτάσεων, ανάπτυξη ιδεών και παρουσίαση καινοτόμων δράσεων για την ελιά και το ελαιόλαδο.
Οι εκθέτες που ήταν φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιμελητήρια, παραγωγοί και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε όλον τον κύκλο παραγωγής επεξεργασίας και διάθεσης των προϊόντων της ελιάς και του ελαιόλαδου παρουσίασαν τα προϊόντα και τις δράσεις τους, διεκδίκησαν διακρίσεις στον πρώτο διαγωνισμό επιτραπέζιας ελιάς, παρουσίασαν πρότυπες γεύσεις, παραδοσιακές συνταγές, γαστρονομικές προτάσεις, αλλά και κοκτέιλς με βάση το ελαιόλαδο και την ελιά.
Σε μια δύσκολη και κρίσιμη περίοδο το 3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, ήταν μια χαρούμενη γιορτή που έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα αφού κατάφερε να ενεργοποιήσει και να συμμετάσχουν σ’ αυτό, όλοι οι φορείς που εμπλέκονται στα στάδια παραγωγής επεξεργασίας και διάθεσης των δύο βασικών εθνικών μας προϊόντων, του ελαιολάδου και της ελιάς.
Σε αυτή την γιορτή συμμετείχε και η εφημερίδα μας με τον εκδότη της και δημοσιογράφο Γιώργο Γαρυφάλλου που ήταν ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της έκθεσης, σαν μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου