Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΛΙΨΗ...







Είναι τρομακτικά απίστευτη η θλίψη που νιώθουμε, με αυτή την συμφορά που έχει χτυπήσει την Ελληνική ακτοπλοΐα τις τελευταίες ημέρες! Απόπειρα αυτοκτονίας του γνωστού εφοπλιστή Αγούδημου γιατί ο άνθρωπος τον έφτασαν στο σημείο να μην έχει τσιγάρα να αγοράσει!!! Ακούσαμε αυτόν τον Μανούση χθες το βράδυ να οδύρεται ότι δεν είχε που να πρωτοδώσει μίζα και τον έφτασαν στο σημείο να τους φτιάχνει σπίτια!!!
Ακούσαμε έναν δυστυχή Υπουργό...τον κ. Παυλίδη, να λιώνει σαν σοκολάτα κατά την ομιλία του στην Βουλή και να προσπαθεί να πείσει ότι το διαμέρισμα που έφτιαξε ήταν από χρήματα του αδελφού του...που έβαλε την θυγατέρα να πάρει δάνειο...και αυτός έδωσε τα χρήματα για να βοηθήσει την θυγατέρα ανιψιά και θα γύρναγε τα λεφτά πίσω στην τράπεζα!!!
(Αλήθεια γιατί δεν έδινε τα λεφτά κατευθείαν στην ανιψιά;)
Τελικά ποιος έχει βάλει σε αυτήν την περιπέτεια αυτούς τους ανθρώπους;
Ποιος απατεώνας τρομοκρατεί 2 εφοπλιστές και 1 πρώην Υπουργό;
Εμείς ξέρουμε!!!
Φταίνε αυτοί οι παλιάνθρωποι πολίτες που πάνε και μένουν σε αυτά τα μικρά νησιά!!!
Αν τα νησιά ήταν ακατοίκητα δεν θα είχαμε τώρα άγονες γραμμές!!!
Προσπαθούν δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι να βρουν λύση στο πρόβλημα των κατοίκων και βρίσκουν και τον μπελά τους και από πάνω;
Έλεος!!!

1 σχόλιο:

  1. Κριμα για τον Μ. Αγουδημο που πρεπει να κοψει το καπνισμα... Και αυτα τα Romeo & Julietta Churchills που καπνιζει κανοθνε και κανα εικοσαρικο το ενα....
    Πιο κριμα ομως ειναι οι φουκαραδες οι μετοχοι της εταιρειας του (μικροι - μικρομεσαιοι μεροκαματιαρηδες ανθρωποι στην πλειοψηφια τους), στους οποίους εταχε εν ετει 2002 να βαλει την Κολωσσιαια Εταιρεία του στο ΧΑΑ.
    Οι ανωτερω φουκαραδες τον πιστεψαν και εδωσαν τις οικονομιες τους απο 500 ευρω εως 50,000, και ειναι αρκετοι. Η κοροιδια δε, (την οποια καταδικαστε το δικαστηριο Θεσσαλονικης τον Ιουνιο του 2008 και δικαιωσε μερικους ισχυρους μετοχους που ειχαν την δυνατοτητα να μπουν σε δικαστικη περιπετεια) συντελειται απο το οτι ποτε η εταιρεια δεν εδωσε καν μερισμα, ενω πολλες δαπανες προσωπικων εξοδων της οικογενειας Αγουδημου πληρωνονταν από τα κερδη της εταιρείας του (στημενα κομμωτηρια του γαμπρου του περασμενα σαν επισκευες πλοιων, προσωπικη αγορα -εκτος κοινοπραξιας του Αλκμηνη Α. το οποιο εκμεταλλευοταν μονος του ενω το πληρωμα και τα εξοδα καλυπτονταν απο την κοινοπραξια).
    Και ας μην αναφερθω στην περιπετεια ελληνων ναυτικων πληρωματος του Φ/Γ Ο/Γ Νικολας Α. στην Αιγυπτο που ειναι κατεσχεμενο λογω υπεξαιρεσης πετρελαιων υπο εντολων του πλοιοκτητη, οι οποιοι παρεμεναν νηστικοι , χωρις νερο και μερικοι στις φυλακες της Αιγυπτου ενω οι οικογενειες τους εκλιπαρουσαν για οφειλομενους μισθους 5 μηνων.
    Σημειωτεον οτι το πλοιο αυτο ειναι εκτος κοινοπραξιας G.A.Ferries και φυσικα δεν εχει την δικαιολογια που εχουν μερικα απο τα πλοια του κ. Αγουδημου που εκτελουσαν αγονες...
    Τωρα αν εχεις τρεις κορες που για το μονο που ενδιαφερονται ειναι οι καινουργιες τσαντες της Louis Vuitton και πρεπει να θρεψουν και τους ανικανους 45αρηδες βολεμενους ανδρες τους και δυο γιους που ο ενας 40χρονων δεν μπορει να ολοκληρωσει προταση και το μονο που ασχολειται ειναι να αλλαξει κανα αυτοκινητο για να μπορει να σταθει στην κοινωνια (ετσι νομιζει) τι να κανεις? πως να τους προλαβεις ολους?
    Παλι καλα που εχει κανει και ενα λεβεντοπαιδο στερνοπουλι που μπορει αν γυρναει στα μπουζουκια και να χαλαει περιουσιες και να σπαει αυτοκινητα, και επειδη ειναι 22 χρονων μπορει να ελπιζει...
    Τερμα οι στρατιες φιλιπινεζων κ.Ροδανθη...
    Και κριμα που ειναι οοοολα τα ακινητα σας προσημειωμενα.
    Να δω τι θα κανουν τωρα τα κακομαθημενα σας με το υφος 15 καρδιναλιων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή