Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Αλλάζει το χρονοδιάγραμμα της επίσκεψης Παπανδρέου στην Σάμο


Η επίσκεψη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιώργου Παπανδρέου στην Σάμο εξακολουθεί βέβαια να ισχύει αλλά το χρονοδιάγραμμα αλλάζει ριζικά.

Ο κ. Παπανδρέου θα έρθει με την 1η πρωινή πτήση στο νησί και αμέσως θα μεταβεί στον Όρμο Μαραθοκάμπου όπου εκεί θα τον υποδεχθούν οι κάτοικοι του Όρμου και μετά τον σύντομο χαιρετισμό του θα αναχωρήσει για τους Φούρνους όπου εκεί θα τον υποδεχθεί ο Δήμαρχος Φούρνων κ. Γ. Μαρούσης.

Αφού μείνει μέχρι το μεσημέρι και πάντα συνοδευόμενος από τον Νομάρχη Σάμου κ. Μ. Κάρλα θα επιστρέψει στην Σάμο και το βράδυ σε μια αυστηρά κλειστή εκδήλωση θα συνομιλήσει με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Σάμου.

Την επόμενη ημέρα θα επισκεφθεί το Πυθαγόρειο και αμέσως θα αναχωρήσει για το Αγαθονήσι και αφού έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς θα επιστρέψει και πάλι πίσω όπου το απόγευμα θα αναχωρήσει οριστικά για την Αθήνα.

Άρα αναβάλλεται η κατάθεση στεφάνου στο Λιοντάρι στην Πλατεία Πυθαγόρα και οι συμμετοχή του στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς.

Στόχος της επίσκεψης του κ. Παπανδρέου σύμφωνα με δηλώσεις κομματικών στελεχών του κόμματος στην Σάμο, είναι η ανάδειξη των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση στις άγονες γραμμές και στην επικοινωνία των μικρών νησιών της χώρας μας με τον "έξω κόσμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου