Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΣΟΒΑΡΟ! ΑΡΝΗΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑΧΙ ΣΑΜΟΥ


Συνέβη χθες Σάββατο 4 Απριλίου 2009.

Τηλεφώνημα στο 28404 για να έρθει ένα ταξί στο Καλάμι να πάρει μια γριούλα 90 χρόνων να την πάει στο Βαθύ. Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ταξιτζής λέει πως δεν έρχεται κανένα ταξί στο Καλάμι γιατί γίνονται έργα. Του εξηγούν ότι έρχεται ο περιφερειακός από πάνω και δεν υπάρχει πρόβλημα. Όχι λέει δεν έρχομαστε αφού ρωτά και κάποιους άλλους συναδέλφους του. "Ας πάει παρακάτω με τα πόδια και θα έρθουμε να την πάρουμε"...μας λέει.

Είναι 90 χρονών του εξηγούν. "Δεν με ενδιαφέρει"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απαντά! και το κλείνει!

Ακολουθεί 2ο τηλεφώνημα με περίπου τον ίδιο διάλογο από 2ο άτομο. "Καλά δεν ντρέπεστε; "Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν έχετε δουλειά; Καλά σας κάνουν!" λένε σε άλλον ταξιτζή.

Το θέμα είναι σοβαρό και εδώ υπάρχει άρνηση μίσθωσης από τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ταρίφες" (όπως τους φωνάζει ο κόσμος) που επιλέγουν διαδρομές ενώ η επίσημη αρχή (Δήμος - Νομαρχία - Περιφέρεια) έχουν δώσει δρόμο για τους κατοίκους του Καλαμίου και του Νησιού. Τι έχει να πεί άραγε ο Δήμαρχος κ. Φ. Πετρούσκας γι' αυτό, αφού με νύχια και με δόντια υπερασπίζετε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον δρόμο.
Ίσως αν άκουγαν οι "ταρίφες" της Σάμου ότι η γιαγιά είχε σκοπό να τους δώσει 10 ευρουλάκια τώρα να είχαν κάνει ουρά έξω από το σπίτι της !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου