Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

"ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ"
















Τιμητική Εκδήλωση για κορυφαίες προσωπικότητες του πολιτικού, κοινωνικού και επιχειρηματικού χώρου από την
«Συμμαχία για την Ηλεία»



Κατά την (2η ) δεύτερη ημέρα στο 3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών ήταν ιδιαίτερα μεγάλο.
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, ένα κορυφαίο γεγονός πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας.
Η Νομαρχία Ηλείας και το πρόγραμμα «Συμμαχία για την Ηλεία» πραγματοποίησαν την Τελετή Βράβευσης, προσωπικοτήτων και Φορέων που βοήθησαν έμπρακτα στην αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών του νομού.
Κορυφαίες προσωπικότητες του πολιτικού, κοινωνικού και επιχειρηματικού χώρου, όπως ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, η πρέσβυρα καλής θελήσεως της UNESCO κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, σημαντικοί κοινωνικοί φορείς όπως η Διεθνής Ανθρωπιστική Οργάνωση Ορθοδόξων Χριστιανών η οποία ιδρύθηκε από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννης Λάτσης» και η Τράπεζα Eurobank, η εθνική εθελοντική προσπάθεια του «Ταμείου Αλληλοβοήθειας και Αποκατάστασης Πυροπλήκτων» (επικεφαλής του οποίου είναι ο πρώην υπουργός κ. Πέτρος Μολυβιάτης) καθώς και η εταιρία Marfin Investiment Group (MIG) τιμήθηκαν από την Νομαρχία Ηλείας για την προσφορά τους στις πυρόπληκτες περιοχές του νομού, με το ειδικό βραβείο που τους απονεμήθηκε από την πρωτοβουλία «Συμμαχία για την Ηλεία».
Ο Νομάρχης Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας βράβευσε με ειδική τιμητική διάκριση και τον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ, για το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον που επιδικνύει διαχρονικά για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι πυρκαγιές.
Μεταξύ των επισήμων διακρίναμε και τον πρώην Υπουργό κ. Κ. Λαλιώτη, τον Πρόεδρο της UNICEF κ. Λάμπρο Κανελλόπουλο, τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνη, τον πρώην Υπουργό κ. Γρ. Νιώτη κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου