Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

O ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ!




Μόλις πριν από λίγες ώρες πολύ "στενοί μας κύκλοι" μας ενημέρωσαν και μας επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που είχαμε, πως ο γνωστός (σε όλους μας) τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, θα είναι σε λίγες ημέρες στην Σάμο, προκειμένου να πάρει μέρος σε γυρίσματα ενός νέου video clip που θα γυριστεί σε πανέμορφες παραλίες, με φόντο τα απίθανα ηλιοβασιλέματα του νησιού.


Ένας από τους λόγους που θα γίνουν εδώ τα γυρίσματα του video clip είναι, εκτός των πανέμορφων τοπίων που υπάρχουν στο νησί, πως στα πλαίσια της Ελληνοτουρκικής φιλίας που αναπτύσσει ο τραγουδιστής, να τραγουδήσει ένα πανέμορφο τραγούδι με παρτενέρ την πολύ γνωστή και πανέμορφη Tουρκάλα τραγουδίστρια της Pop μουσικής, Kuzel Jainti.


Έτσι με πολύ κοντά τα παράλια της Τουρκίας, ο ερχομός του στην Σάμο διευκολύνει και την Kuzel, ώστε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της να τραγουδήσει με τον Σάκη.


Ο Ρουβάς θα μείνει 3 ημέρες στο νησί και το μέρος που θα τον φιλοξενήσει για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να σας το ανακοινώσουμε. Πιστεύουμε πάντως πως θα καταφέρετε να τον δείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου