Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΑΘΕΟΣ!!!


Ανήμερα του Πάσχα και με αποκλειστικές δηλώσεις του ο πρώην Αντιδήμαρχος Βαθέος κ. Ευάγγ. Καρλοβασίτης και ευχόμενος σε εμάς και σε όλους τους συμπολίτες του, το "Χριστός Ανέστη", ανακοίνωσε την απόφασή του να "κατέβει" ανεξάρτητος στις επόμενες δημοτικές εκλογές με δική του πολιτική κίνηση ζητώντας και πάλι την εμπιστοσύνη των δημοτών!

"Εγώ στο περιθώριο δεν μένω" μας είπε... "όσο και αν κάποιοι για δικούς τους μικρόψυχους λόγους λένε το αντίθετο. Σεβάστηκα και θα συνεχίσω να σέβομαι την εμπιστοσύνη του κόσμου και όσο εμπλέκομαι με τα κοινά θα είμαι ένας εργάτης".

Ο κ. Καρλοβασίτης επέλεξε να έρθει μια επίσκεψη και στην εφημερίδα μας και να μας πει όλα αυτά που μας είπε και σεβόμενοι και πολλές έμπιστες κουβέντες του, να επιλέξουμε να μην τις δημοσιεύσουμε όλες.

"Εγώ είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πολλές υγιείς δυνάμεις που από κοινού μπορούμε να διοικήσουμε τον Δήμο και θα βρεθούμε σίγουρα. Εμείς συμφέροντα δεν εξυπηρετούμε"...μερικά από αυτά που μας είπε!

Το πιο σίγουρο πάντως είναι πως πίσω από αυτές τις δηλώσεις φαίνεται πως κρύβεται πολύ μεγάλο πάθος για δουλειά, αλλά πάνω από όλα μεγάλη αγανάκτηση προς το πρόσωπο του Δημάρχου Πετρούσκα που έχει απογοητεύσει μεγάλη μερίδα του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου