Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ν. Κατρακάζος: "Αυτή είναι η αλήθεια..."


Ρωτήσαμε να μάθουμε από τον κ. Κατρακάζο Ν. (πρώην Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου) μετά και τις δηλώσεις που έκανε (κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Εθν. Αμύνης κ. Πλακιωτάκη και σχετικά με την εμπλοκή του σε 3η υπόθεση του πρώην υπουργού κ. Παυλίδη) και μας εξήγησε πως οι δηλώσεις του σκόπιμα παρερμηνεύτηκαν, ενώ δήλωσε πως ο ίδιος δεν είναι μέτοχος της εταιρίας που αγόρασε το πλοίο (ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΟΥΤΡΑΡΗ) και όσον αφορά την εταιρία ΣΑΜΙΑΚΕΣ ΠΛΟΕΣ που πούλησε το πλοίο, ο ίδιος σαν φυσικό πρόσωπο δεν είναι μέτοχος αλλά η εταιρία By Ship Τravel Α.Ε., και την οποία εκπροσωπεί.

"Εγώ δηλώσεις σε Blog και άλλα τέτοια δεν κάνω αλλά αφού ήρθατε προσωπικά ο ίδιος να με ρωτήσετε σας απαντώ και πέρα όμως από αυτό..." μας δήλωσε "...πως είναι δυνατόν να μπαίνω σε αυτή την διαδικασία και το παιχνίδι που γίνεται, όταν αυτοί που το αναπαράγουν, ενώ έχουν στα χέρια τους το πιο σημαντικό έγγραφο δεν το δημοσιεύουν!

Ένα έγγραφο που αν έβγαινε στον αέρα από την αρχή τότε δεν θα είχαν "αντικείμενο" συζήτησης.

Πάρτε το!

Αυτό το χαρτί είναι υπογεγραμμένο από τον κύριο Δημ. Σαρλά, όπου απευθύνεται ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου αλλά και προς την ΔΟΥ Σάμου και κάνει ανάκληση εξωδίκου δηλώσεως σχετικά με την νομιμότητα της μεταβίβασης του πλοίου Σάμος Σαν και αναιρεί όλες της καταγγελίες του, αφού διαπίστωσε ότι δεν είχε όλα τα στοιχεία πριν κάνει την καταγγελία. Ζητά με αυτό το χαρτί η υπόθεση να μπει στο αρχείο. Αυτό το χαρτί κ. Γαρυφάλλου πήρε και ο Εισαγγελέας ".


Αυτό είναι το έγγραφο..


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗΣ


ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΣ

Δημητρίου Σαρλά του Ευαγγέλου, κατοίκου Σάμου

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΜΟΥ

(γρ.Προισταμένου)


Με την από 5-4-2007 εξώδικο δήλωση μου αναφέρθηκα στη μεταβίβαση του πλοίου ΣΑΜΟΣ ΣΑΝ (SAMOS SUN) από την Ναυτική Εταιρία ΣΑΜΙΑΚΕΣ ΠΛΟΕΣ ΝΕ στην Ναυτική Εταιρία ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΟΥΤΡΑΡΗ ΝΕ. Έθεσα δε ορισμένα ερωτήματα σχετικά με το νομότυπο της άνω μεταβίβασης και ζήτησα να μου χορηγήσετε ορισμένα έγγραφα.

Ήδη σήμερα μετά από έρευνα των στοιχείων της πωλήτριας εταιρίας (ΣΑΜΙΑΚΕΣ ΠΛΟΕΣ ΝΕ.) που δεν είχα στη διάθεσή μου κατά τη σύνταξη της εξωδίκου και κατόπιν της ενημέρωσης που μου έγινε από τους υπαλλήλους της ανακαλώ την άνω δήλωση μου και παραιτούμαι ρητά και ανεπιφύλακτα από κάθε αίτημα μου που διατυπώθηκε στο περιεχόμενο της (απάντηση ερωτημάτων και χορήγηση αντιγράφων).

Ζητώ δε να τη θέσετε στο αρχείο της υπηρεσίας σας.


Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται και παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα στον Προϊστάμενο ΔΟΥ Σάμου κάτοικο Σάμου για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.


Σάμος 16 Ιουλίου 2008

Ο εξωδίκως ανακαλών

Δημήτριος Σαρλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου