Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΚΑΛΑΜΙ: ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!







Τελικά έχουμε βαρεθεί να λέμε πως "αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται".


Έχουν αρχίσει τα πιο τρελά, τα πιο αξιοπερίεργα και τα πιο απίθανα πράγματα να γίνονται μια απλή καθημερινότητα, κάνοντας την χώρα μας μια απίστευτη "μπανανία"!
Όποιος γουστάρει κάνει ότι θέλει, όποτε το θέλει και στο τέλος το παίζει και λογικός κάνοντας το τρελό, λογικό και το λογικό παράλογο!!!
Σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 (και ενώ όλοι οι κάτοικοι της περιοχής Καλάμι στο Βαθύ, αλλά και της ευρύτερης περιοχής προσπαθούν να κάνουν υπομονή με το έργο του Βιολογικού καθαρισμού, πηγαινοερχόμενοι κάθε μέρα στα σπίτια τους κακήν - κακώς και από την πρόσβαση που είχε δώσει ο Δήμος Βαθέως από τον περιφερειακό δρόμο), ο εργολάβος του έργου άρχισε να εκτελεί έργα εντελώς ξαφνικά από το σημείο που υπάρχει πρόσβαση προς το Καλάμι και τα εκατοντάδες σπίτια κλείνοντας την μοναδική "είσοδο" που υπήρχε αποκλείοντας την περιοχή τελείως και αναγκάζοντας τους κατοίκους να ψάχνουν να βρουν τρόπο να πάνε στα σπίτια τους και τις δουλειές του.
Όχι μόνο αυτό, αλλά εξανάγκασε και πολλούς επισκέπτες και κατοίκους να ψάξουν να βρουν λύση πως θα φύγουν!!!!!!!!!!!

Έλεος!!!!

Όλα αυτά βέβαια σε συνεννόηση με τον Δήμο κατά ομολογία του υπεύθυνου της εργολαβίας!!!
Όπως καταλαβαίνετε αυτό το γεγονός ήταν αφορμή να ξεχειλίσει το ποτήρι για τους κατοίκους και έτσι να δημιουργηθεί κομφούζιο και αγανακτισμένοι κάτοικοι να βάλουν μπροστά στα μηχανήματα τα αυτοκίνητά τους και το έργο για 2 ώρες να διακοπεί!!!
Σε αλλεπάλληλα τηλέφωνα ανθρώπων του Συλλόγου της περιοχής και πολλών κατοίκων ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι κρύβονταν αλλά και δεν σήκωναν τα κινητά τους τηλέφωνα!!!
Οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία και να κάνουν αλλεπάλληλες κλήσεις στον Εισαγγελέα απαιτώντας να τους δοθεί δίοδος σε μία από τις δυο κατευθύνσεις. Η αστυνομία παρόλο που ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση, έδωσε εντολή στον υπεύθυνο του έργου να κάνει προχειροδουλειές στην μία κατεύθυνση, αλλά τουλάχιστον να υπάρξει μια υποτυπώδης πρόσβαση.
Ο Δήμαρχος βέβαια κάπου κοιμόταν πιθανόν, αδιαφορώντας για το πρόβλημα των κατοίκων, ή όπως λένε πολλοί σε φήμες που κυκλοφορούν, αγωνιούσε να στρωθεί άσφαλτος με πρόχειρο μπάλωμα στο χαντάκι που άνοιξε ο εργολάβος και όχι άσφαλτο στις ζημιές που έχουν γίνει σε όλο το πλάτος του δρόμου!!!
Γιατί κύριε Πετρούσκα; Για να μην ξοδευτεί ο εργολάβος;

Για απαντήστε...Αν ακούτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου