Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Επίσκεψη στην Σάμο του Υφυπουργού Εθν. Αμύνης κ. Ι. Πλακιωτάκη







Επίσκεψη πραγματοποιεί σήμερα στην Σάμο, ο Υφυπουργός Άμυνας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης με σκοπό την ενημέρωση των Τ.Ο. και της Ν.Ε. του κόμματος της Ν.Δ. για την γραμμή της διεκδίκησης των ευρωεκλογών. Ο κ. Πλακιωτάκης παραχώρησε και συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους του νομού στα γραφεία της νομαρχιακής στο Βαθύ και μεταξύ άλλων επισήμανε την μεγάλη παγκόσμια κρίση που έχει επιρεάσει και την χώρα μας, τονίζοντας πως είναι μεγάλη ανάγκη να στηρίξουμε την μεγαλύτερη βαριά βιομηχανία που είναι ο τουρισμός.

Σχετικά με την υπόθεση Παυλίδη και μετά από ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ανέφερε πως ο τόπος έχει ανάγκη από σταθερή κυβέρνηση και σχετικά με την δική του συνείδηση, θα αποφασίσει αφού δει το πόρισμα και τα πραγματικά δεδομένα. "Δεν έχω άποψη αυτή την στιγμή αφού δεν υπάρχει πόρισμα. Η υπόθεση Παυλίδη δεν συνδέεται με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Οι εκλογές του Ιούνη δεν θα είναι διπλές. Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου, εξυπηρετεί μικροκομματικές σκοπιμότητες. Κάποιοι συστηματικά παρεμβαίνουν στο έργο της δικαιοσύνης. " δήλωσε.



Σε ερώτηση αν υπάρχει 3η δικογραφία για τον κύριο Παυλίδη και που αφορά και την Σάμο υπήρξε απάντηση από τον Βουλευτή κ. Θαλασσινό που δήλωσε πως δεν γνωρίζει τέτοια δικογραφία, ενώ απάντηση έδωσε και ο κ. Ν. Κατρακάζος (πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου) όπου και έχει εμπλακεί το όνομά του σε αυτή την υπόθεση λέγοντας: "Σας δίνω την απόφαση του Εισαγγελέα όπου έχει μπει στο αρχείο αυτή η υπόθεση και δεν έχει καμία σχέση με τον Υπουργό αλλά ούτε και με μένα αφού δεν είμαι καν μέτοχος της εταιρίας αυτής. Αυτή η επίθεση εξυπηρετεί γνωστά κέντρα που θέλουν να ποινικοποιούν την πολιτική ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου