Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Θα απαντήσει κάποιος αρμόδιος τι έγινε τελικά;


Επειδή πολλοί πολίτες κατηγορούν τους δημοσιογράφους ότι αποκρύπτουν γεγονότα και εμείς δεν θέλουμε να ανήκουμε σε αυτούς, θα δημοσιοποιήσουμε το θέμα σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα και περιμένουμε κάποιον αρμόδιο να απαντήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε πριν από 1 μήνα περίπου το 2ο Γυμνάσιο Σάμου πραγματοποίησε σχολική 5ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Ναύπλιο και εκεί έγιναν κάποια τραγελαφικά γεγονότα που ακόμη κανείς δεν έχει επίσημα δώσει απάντηση.

Λέγεται πως σε μια βραδινή έξοδο κάποια μαθήτρια ήπιε αλκοόλ!!! και έγινε "φέσι", ενώ μια άλλη εκδοχή λέει πως αυτή η μαθήτρια έπεσε "θύμα" πλάκας συμμαθητών της και στο εμφιαλωμένο νερό που της έδωσαν οι φίλοι της είχαν αντικαταστήσει το νερό με τσίπουρο!!!

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς έγινε.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως το γεγονός πάει να "θαφτεί" χωρίς κανείς επίσημα να ενημερώσει τους γονείς του σχολείου τι ακριβώς συνέβη. Δεν έπρεπε ο αρμόδιος διευθυντής του σχολείου ή ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας να κάνουν κάποια σχετική έρευνα και να βγάλουν κάποια γνώμη τιμωρώντας φυσικά κάποιους; Γιατί αυτή η σιωπή; Τι λόγος υπάρχει να γίνονται τέτοιες εκδρομές και αν υπάρχει ποιος ο λόγος μικρά παιδιά γυμνασίου να βγαίνουν σε νυχτερινά κέντρα και να καταναλώνουν αλκοόλ. Περιμένουμε απάντηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου