Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΦΥΛΛΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009 ΑΡΘΡΟ "ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ" με τον Γιώργο Γαρυφάλλου

¤ Οφείλω να ομολογήσω φίλες και φίλοι πως ακριβώς τέτοια επιστροφή δεν την φανταζόμουν, αφού την τελευταία φορά που τα είχαμε πει (πριν από 10 χρόνια) η επαφή μας ήταν μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο και οι αναμνήσεις μου με την Σάμο είχαν να κάνουν στο ότι άφησα πολλούς καλούς φίλους πίσω και όταν μας δινόταν η ευκαιρία τα “λέγαμε” μόνο μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.


¤ Τώρα επιστρέψαμε και πάλι, αλλά αυτή την φορά “γραπτώς”. Δηλαδή μέσα από αυτό το έντυπο, που πρωταρχικός μας στόχος είναι να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για τους αναγνώστες μας και μετά ένα εργαλείο επαναπροσέγγισης.


¤ Πολλοί φίλοι με ρωτούν αν θα τα “ξαναπούμε” μέσα από κάποια ραδιοφωνική συχνότητα (όπως παλιά), αλλά το μόνο που έχω να τους απαντήσω προς το παρόν είναι, “θα δούμε”. Είμαστε πολλοί υπομονετικοί με την επιλογή μας και να είστε σίγουροι πως αυτό που είναι πρωτεύων για μας, είναι η ανεξαρτησία και η αυτονομία της δημοσιογραφικής μας φωνής.


¤ Τέλος πάντων θα δούμε που λένε...Πάντως ένα 1ο πράγμα που μου έκανε εντύπωση μετά από τόσα χρόνια που ήρθα, είναι οι βροχές. Τι έγινε βρε παιδί μου. Μουχλιάσαμε!!! Τι είναι αυτό το πράγμα;


¤ Εντύπωση μου έκανε επίσης η πορεία ανάπτυξης που διακρίνω στο Καρλόβασι, που δείχνει πως εκεί το χρήμα “γυρίζει” καλύτερα από το Βαθύ. Βέβαια δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε ότι εκεί υπάρχουν και κάποιες εκατοντάδες φοιτητών που όλο και κάτι προσφέρουν στην πόλη. Πάλι καλά δηλαδή με αυτή την μεγάλη οικονομική ύφεση που μαστίζει όλον τον πλανήτη.


¤ Να δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει, αφού όλα φαίνονται αβέβαια με την τουριστική κίνηση. Μακάρι να υπάρξουν καλά πακέτα για τους ξένους και να κυλήσει ήρεμα. Ισως οι τοπικοί άρχοντες θα πρέπει να δουν και εναλλακτικές μορφές τουρισμού για τον Νομό, αφού υπάρχουν προυποθέσεις για να προσελκύσουν και άλλους τουρίστες και σε άλλες διαφορετικές εποχές και όχι μόνο το καλοκαίρι.


¤ Τέλος να ζητήσουμε ένα συγνώμη για αυτή την 20ήμερη καθυστέρηση της πρώτης μας έκδοσης, αλλά καταλαβαίνετε κάθε τι καινούριο θέλει και υπομονή. Απλά κάτι τα διαδικαστικά, κάτι η τελειομανία μας, επέβαλαν αυτή την καθυστέρηση. Ευχόμαστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό και περιμένουμε την γνώμη σας που σε αυτήν θα δώσουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα. Καλή ανάγνωση λοιπόν και σε λίγες ημέρες θα τα ξαναπούμε με το 2ο φύλλο μας.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου