Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Απάντηση Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Αντώναρου:"Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ παραγράφηκαν όλα τα τεράστια σκάνδαλα"

Αργά το βράδυ και η απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Αντώναρου στον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ:
«Με τη σημερινή κυνική και ανεύθυνη δήλωσή του ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκαλύπτει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τα σκοτεινά του σχέδια: Τον κ. Παπανδρέου και το κόμμα του δεν τον ενδιαφέρει - γιατί προφανώς δεν τον συμφέρει - να βαδίσει η χώρα με πολιτικούς όρους προς τις ευρωεκλογές. Αντίθετα μάλιστα. Θέλουν να βυθίσουν τη χώρα στη σκανδαλολογία και την λασπολογία. Θέλουν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή του τόπου. Χωρίς να νοιάζονται για το κόστος. Χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτε. Είναι απλά αδίστακτοι.
Εκτροπή και μάλιστα βαριάς μορφής. αποτελεί η προσπάθεια τους να συντηρήσουν με κάθε θυσία το νοσηρό κλίμα της σκανδαλολογίας.
Δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε προκειμένου να ικανοποιήσουν τη βουλιμία τους για εξουσία.
Αποσιωπούν συνειδητά ότι η Βουλή διερεύνησε διεξοδικά όλες τις υποθέσεις που της απεστάλησαν. Όπως επίσης αποσιωπούν ότι επί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες υπηρέτησε αδιαμαρτύρητα ο κ. Παπανδρέου παραγράφηκαν με διάφορα τεχνάσματα όλα τα τεράστια σκάνδαλα εκείνης της εποχής.
Παραπληροφορούν αφού δεν λένε ότι σχεδόν πάντα η Βουλή διέκοπτε τις εργασίες της για το απαραίτητο διάστημα πριν τις ευρωεκλογές χωρίς να δημιουργηθεί κανένα θέμα. Προσπαθούν να κατασκευάσουν ενόχους για εξυπηρέτηση των σχεδίων τους.
Δεν θα το πετύχουν.
Να είναι βέβαιος ο κ. Παπανδρέου.
Την απάντηση θα την δώσει ο λαός στις ευρωεκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου