Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Επίθεση στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε από τους Φούρνους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου,


"Η σημερινή ημέρα, είναι μια ημέρα που συμβολίζει τους αγώνες των εργαζομένων για το δικαίωμα σε μια ανθρώπινη κοινωνία" δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου χθες από τους Φούρνους και εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός όπως είπε χαρακτηριστικά που "η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τις άγονες πολιτικές της, κατάφερε να κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα, να λεηλατήσει τα χρήματα του Ελληνικού λαού κι έτσι να διευρύνει, να ανοίξει την ψαλίδα της ανισότητας, αντί να κατανείμει δίκαια τον εθνικό πλούτο, να απαξιώσει δημόσια αγαθά όπως αυτό των συγκοινωνιών για τα νησιά μας, να απαξιώσει το εισόδημα της ελληνικής οικογένειας, να απαξιώσει ακόμα και το κύρος της πατρίδας μας".
Οι μόνοι ευνοημένοι, υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι οι «ημέτεροι», η παρασιτική οικονομία, οι λίγοι, ισχυροί και εκλεκτοί της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.
"Το δικό μας μήνυμα, από εδώ, από τους Φούρνους, από την άγονη γραμμή, είναι ότι είμαστε αποφασισμένοι να εγγυηθούμε τα δικαιώματα του κάθε Έλληνα, να εγγυηθούμε το δικαίωμα για κάθε πολίτη, είτε ζει σε ένα μικρό νησί, είτε σε μια ορεινή περιοχή της χώρας μας, σε μια γειτονιά των πόλεών μας, στην πρόσβαση σε σωστές υπηρεσίες υγείας, σε ποιοτική παιδεία, στην πρόνοια, σε ποιοτικές υπηρεσίες συγκοινωνίας, στην ευημερία, την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής" τόνισε στο μήνυμά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας προς τους κατοίκους των Φούρνων, είπε ότι "μπορούμε να αποδείξουμε και το ξέρουμε, ότι η Ελλάδα δεν είναι άγονη γραμμή. Η Ελλάδα είναι χώρα παραγωγική, είναι χώρα αξίας. Αρκεί να υπάρχει μια ευνομούμενη Πολιτεία, που αξιοποιεί σωστά τα χρήματα του Ελληνικού λαού, που εγγυάται την ισονομία και που επενδύει στην αξία που λέγεται άνθρωπος".
Χθές το βράδυ ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε σε μια κλειστή εκδήλωση με μέλη του ΠΑΣΟΚ της Σάμου που τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου