Από σήμερα και στο εξής ενημέρωση για τοπικά θέματα από την σελίδα http://logospoliti.blogspot.com/

Σε αυτή την σελίδα θα μπαίνουν μόνο αγγελίες και θέματα σχετικά.

Πολύ ενημέρωση τοπική και όχι μόνο στην σελίδα...
http://logospoliti.blogspot.com/


Ευχαριστούμε πολύ.

whos.amung.us

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είχε δώσει σκληρή απάντηση η εταιρεία Kallisti ferries...ΤΩΡΑ;


ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΐΟΥ 2009
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...με έντονα γράμματα παρατηρήστε αυτά που έλεγαν και τώρα όλοι ξέρουμε ότι το Sardinia Vera λόγω επίσχεσης εργασίας δεν ταξιδεύει...μέρες τώρα
"KALLISTI FERRIES: Απαντά στον Γ.Παπανδρέου για τις άγονες Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιώργου Παπανδρέου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στου Φούρνους που αφορούσαν τις άγονες γραμμές η εταιρεία Kallisti Ferries, εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση διότι θεωρεί ότι θίγεται. Η διοίκηση της εταιρείας υπογραμμίζει ότι «η Ικαρία, οι Φούρνοι και η Σάμος είναι γόνιμοι και αναβαθμισμένοι προορισμοί» Ειδικότερα αναφέρονται τα εξής:"Κατά την επίσκεψη του στους Φούρνους, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, την Πρωτομαγιά, κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση (παρόλο που δεν μας αφορά εδώ κάτι τέτοιο) έστειλε «μήνυμα από την άγονη γραμμή και εγγυήθηκε στον πολίτη την πρόσβαση σε σωστές υπηρεσίες Συγκοινωνιών κ.α. και εγγυήθηκε ότι θα αποδείξει πως η Ελλάδα δεν είναι άγονη γραμμή». Ως άμεσα θιγόμενοι, αναγκαζόμαστε να διαφωτίσουμε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι: Η Σάμος, η Ικαρία και κυρίως οι Φούρνοι, εδώ και δύο χρόνια, τυπικά και ουσιαστικά, δεν αποτελούν Άγονη Γραμμή, καθώς η Εταιρεία μας εξυπηρετεί τη σύνδεση τους με τον Πειραιά, χωρίς επιδότηση, με ελεύθερα δρομολόγια, με ταχύπλοο και συμβατικό πλοίο. Συγκεκριμένα το ταχύπλοο Corsica express Three από το 2007 και το συμβατικό Sardinia Vera από το2008, προσεγγίζουν τους Φούρνους ανελλιπώς, ακόμη και το Χειμώνα, υπερκαλύπτοντας και τις παλαιότερες ελάχιστες απαιτήσεις των επιδοτούμενων προκηρύξεων. Τα αποτελέσματα, της δραστηριότητας μας αυτής στο Ανατολικό Αιγαίο, είναι η κατακόρυφη αύξηση των επισκεπτών, η αναβάθμιση των υπηρεσιών μεταφοράς και διαμονής των επισκεπτών, η υπερκάλυψη και η επιμήκυνση της τοπικής τουριστικής περιόδου, λόγω των περισσότερων, φθηνότερων και ανετότερων ακτοπλοϊκών προσεγγίσεων. Στα πλαίσια δε, του ελεύθερου ανταγωνισμού, η παραπάνω πρακτική μας, ανάγκασε και τους ανταγωνιστές μας είτε να αποσύρουν παλαιότερα και υποδεέστρα πλοία είτε να αναβαθμίσουν τις ακτοπλοϊκές υπηρεσίες τους.
Η παρούσα ελάχιστη αναφορά μας καταδεικνύει ότι η Ικαρία, οι Φούρνοι και η Σάμος είναι γόνιμοι και αναβαθμισμένοι προορισμοί και ότι η απαξιωτικές αναφορές από πολιτικούς αρχηγούς και τοπικούς παράγοντες στα νησιά αυτά, δηλώνουν στην ουσία τη συνειδητή ή ασυνείδητη άγνοια και όχι το ενδιαφέρον τους, υποβαθμίζουν τις τοπικές κοινωνίες, βλάπτοντας τες και εισοδηματικά, ενώ θα έπρεπε να κάνουν το αντίθετο στη δύσκολη εποχή που διανύουμε".
...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου